KONSERTER

Søndag 21. oktober arrangerer OneDay Norway en kick off i Oslo Konserthus med en rekke kjente artister på scenen, og i salen vil det være representanter fra de fleste frivillige organisasjonene i Norge, samt brukerne av deres tjenester, og representanter fra bedrifter som ønsker å ta et aktivt sosialt ansvar. Meld deg på FB-eventet her og hold deg oppdatert.

Vi ønsker spesielt å invitere mennesker som normalt ikke er så heldige å komme på konsert. Det kan være mange ulike årsaker til at dette er uoppnåelig for dem: avhengigheter, økonomisk situasjon, isolasjon. Gjennom våre samarbeidsorganisasjoner når vi frem til de vi vil invitere.

For hver billett du kjøper til konserten à kr 1000, gir du bort en billett – etter buy two, give one-prinsippet. Altså, to billetter for 1000,-. Alle stiller gratis denne dagen: Produksjon, artister, sikkerhet, utstyrsleverandør, crew, markedsføring, kommunikasjon, prosjektledelse etc. etc. Overskuddet fra feiringen skal i sin helhet gå tilbake til de som trenger det mest.

Billetter blir lagt ut og er i salg fra 5. august.